Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Chateau Meiland wordt er veel teruggedacht aan het verleden, want de familie moet oma Jenny haar appartement leeghalen. Natuurlijk komen er de nodige herinneringen weer boven. Maandag op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Maxime en Erica sluiten Martien Meiland op in de kelderkast (video) Bekijk deze video » Oude appartementOmdat oma Jenny niet meer onder ons is, moet haar oude appartement leeggehaald en klaargemaakt worden voor de verkoop. Als de familie haar huis betreed, worden er weer de nodige herinnering opgehaald. Rode loperEn het is de familie gelukt om een afspraak te maken om pension Kristina te bezichtigen en de familie is er weg van. Maar ze vragen zich ook oprecht af waar ze weer aan zullen beginnen als dit doorgaat. Gelukkig is er ook afleiding en kunnen de zinnen verzet worden op het gala van het jaar. De familie loopt in vol ornaat over de rode loper van het Televizier Gala. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime? Bekijk deze video » Martien (Chateau Meiland) wil geen honden meer: ‘Ze pissen mijn kleed onder’ Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 6 March 2023 om 21:38

In deze aflevering van Chateau Meiland wordt er veel teruggedacht aan het verleden, want de familie moet oma Jenny haar appartement leeghalen. Natuurlijk komen er de nodige herinneringen weer boven. Maandag op SBS6.

Oude appartement
Omdat oma Jenny niet meer onder ons is, moet haar oude appartement leeggehaald en klaargemaakt worden voor de verkoop. Als de familie haar huis betreed, worden er weer de nodige herinnering opgehaald.

Rode loper
En het is de familie gelukt om een afspraak te maken om pension Kristina te bezichtigen en de familie is er weg van. Maar ze vragen zich ook oprecht af waar ze weer aan zullen beginnen als dit doorgaat. Gelukkig is er ook afleiding en kunnen de zinnen verzet worden op het gala van het jaar. De familie loopt in vol ornaat over de rode loper van het Televizier Gala.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's