Applaus in VI-studio voor 'comeback' Johan Derksen: 'Heb ik een tering hekel aan' (video)

Applaus in VI-studio voor 'comeback' Johan Derksen: 'Heb ik een tering hekel aan' (video)

Monday 6 March 2023 om 22:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen is terug bij Vandaag Inside. Donderdag en vrijdag ontbrak Derksen vanwege ziekte.

Lees verder onder de video.

Applaus in <em>VI</em>-studio voor 'comeback' Johan Derksen: 'Heb ik een tering hekel aan' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is terug bij Vandaag Inside. Donderdag en vrijdag ontbrak Derksen vanwege ziekte. Lees verder onder de video. ApplausDerksen werd met luid applaus ontvangen bij zijn comeback in de VI-studio. En laat hij daar nou net niet van houden. 'Ik heb hier een tering hekel aan.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Applaus
Derksen werd met luid applaus ontvangen bij zijn comeback in de VI-studio. En laat hij daar nou net niet van houden. 'Ik heb hier een tering hekel aan.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's