Johan Derksen: 'Mark Rutte heeft duizenden Nederlanders traumatische ervaring bezorgd' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Mark Rutte heeft duizenden Nederlanders traumatische ervaring bezorgd' (Vandaag Inside)

Dinsdag 7 maart 2023 om 08:53

Het is geen geheim dat Johan Derksen, wiens terugkeer bij Vandaag Inside maandag voor zeer hoge kijkcijfers zorgde, vindt dat Mark Rutte af moet treden als premier en dat zal hij hem zeker ook vertellen als hij volgende week aan zal schuiven in de talkshow: 'Ik kan toch moeilijk zeggen dat hij niet weg moet als ik dat iedere avond hier roep. Ik vind dat die man zijn consequenties moet trekken. Die man heeft duizenden mensen in dit land een traumatische ervaring bezorgd.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen: 'Mark Rutte heeft duizenden Nederlanders traumatische ervaring bezorgd' (<em>Vandaag Inside</em>) Het is geen geheim dat Johan Derksen, wiens terugkeer bij Vandaag Inside maandag voor zeer hoge kijkcijfers zorgde, vindt dat Mark Rutte af moet treden als premier en dat zal hij hem zeker ook vertellen als hij volgende week aan zal schuiven in de talkshow: 'Ik kan toch moeilijk zeggen dat hij niet weg moet als ik dat iedere avond hier roep. Ik vind dat die man zijn consequenties moet trekken. Die man heeft duizenden mensen in dit land een traumatische ervaring bezorgd.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's