Dilemma voor VI-trio: Mark Rutte wel of niet ontvangen? 'We worden misbruikt' (video)

Dilemma voor VI-trio: Mark Rutte wel of niet ontvangen? 'We worden misbruikt' (video)

Monday 6 March 2023 om 23:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Schuift Mark Rutte volgende week aan in Vandaag Inside? Dat is de grote vraag en de heren zijn er nog niet uit.

Dilemma voor <em>VI</em>-trio: Mark Rutte wel of niet ontvangen? 'We worden misbruikt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Schuift Mark Rutte volgende week aan in Vandaag Inside? Dat is de grote vraag en de heren zijn er nog niet uit. VerkiezingenMark Rutte wil graag langskomen bij Vandaag Inside, maar willen de heren van VI dat zelf wel? Zo vlak voor de verkiezingen is het begrijpelijk dat Rutte zendtijd wil, maar Johan Derksen merkt terecht op: 'Ja, we worden misbruikt.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Verkiezingen
Mark Rutte wil graag langskomen bij Vandaag Inside, maar willen de heren van VI dat zelf wel? Zo vlak voor de verkiezingen is het begrijpelijk dat Rutte zendtijd wil, maar Johan Derksen merkt terecht op: 'Ja, we worden misbruikt.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's