Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het veelbesproken koppelsweekend is inmiddels alweer voorbij en de stellen maken zich op voor het einde van het liefdesexperiment. We zien zelfs al de eerste twee eindgesprekken: gaan de stellen het experiment overleven? EindgesprekkenDe experts van het programma hopen dat de gesprekken en sessies tijdens het koppelsweekend een positief effect hebben op de beslissingen die de stellen tijdens de eindgesprekken moeten maken. Tegelijkertijd gaat ieder stel dat op het koppelsweekend aanwezig was, huiswaarts om na te denken wat hun besluit gaat worden. Twee successen?Vorig jaar konden de experts van Married at First Sight twee successen vieren. Of dat dit jaar ook gaat lukken of misschien wel meer gaat worden, dat gaan we de komende afleveringen zien. Wichian en Loes en Wilfred en François maken deze aflevering al een keuze. Bekijk ook Autopech Remco en Paula in Married at First Sight: 'Wat een ellende met jou' Bekijk deze video » Paniek om niks in Married at First Sight: Martijn aan het daten met andere vrouw Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 7 maart 2023 om 22:07

Het veelbesproken koppelsweekend is inmiddels alweer voorbij en de stellen maken zich op voor het einde van het liefdesexperiment. We zien zelfs al de eerste twee eindgesprekken: gaan de stellen het experiment overleven?

Eindgesprekken
De experts van het programma hopen dat de gesprekken en sessies tijdens het koppelsweekend een positief effect hebben op de beslissingen die de stellen tijdens de eindgesprekken moeten maken. Tegelijkertijd gaat ieder stel dat op het koppelsweekend aanwezig was, huiswaarts om na te denken wat hun besluit gaat worden.

Twee successen?
Vorig jaar konden de experts van Married at First Sight twee successen vieren. Of dat dit jaar ook gaat lukken of misschien wel meer gaat worden, dat gaan we de komende afleveringen zien. Wichian en Loes en Wilfred en François maken deze aflevering al een keuze.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's