Ias over deelname Big Brother: ''Ik ben niet goed gestart''

Ias over deelname Big Brother: ''Ik ben niet goed gestart''

Noodgedwongen heeft Ias het Big Brother huis moeten verlaten. In de rubriek Big Brother Confessions kijkt hij terug op zijn deelname en reageert hij op beelden van andere bewoners. ''Ik ben niet goed gestart, ik heb heel dom gedaan'' zegt Ias.

Bekijk de beelden van Ias in Big Brother: Confessions hieronder.

<em>Ias</em> over deelname <em>Big Brother</em>: ''Ik ben niet goed gestart'' Noodgedwongen heeft Ias het Big Brother huis moeten verlaten. In de rubriek Big Brother Confessions kijkt hij terug op zijn deelname en reageert hij op beelden van andere bewoners. ''Ik ben niet goed gestart, ik heb heel dom gedaan'' zegt Ias. Bekijk de beelden van Ias in Big Brother: Confessions hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ias over deelname Big Brother: ''Ik ben niet goed gestart''

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV