Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel'

Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel'

Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in <em>Hunted VIPS</em>: 'Verziekt het spel' Juicekoningin Yvonne Coledeweijer maakte maandagavond, samen met haar zowel befaamde als verguisde spionnenleger, haar opwachting in Hunted VIPS maar dat is duidelijk niet alle kijkers van het NPO3-programma even goed bevallen. Op Twitter regende het werkelijk negatieve reacties: dat varieerder van 'Dat een programma als HuntedVIPS, dat zichzelf volgens mij behoorlijk serieus neemt, zich wil identificeren met iemand als Yvonne Coldeweijer valt me zwaar tegen' tot 'Die Yvonne verziekt echt het hele spel op deze manier' tot 'Geef anders die juicetrol van een Yvonne Coldeweijer ff een podium. Sorry, maar ik haak af.' 'I love it'Toch was er ook een enkeling die het juist wél leuk vond: 'Yvonne Coldeweijer zou zelfs de zwaarste criminelen kunnen vinden dus haar inzetten is wel echt een makkelijke en luie optie but I love it', schrijft ene Fenne. En eerlijk is eerlijk: Yvonne maakte het programma op deze manier wel extra juicy. Een fragment uit Hunted VIPS met Yvonne Coldeweijer zie je hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter. Bekijk ook Holland Zingt Hazes verkoopt niet uit: 'Is Nederland Hazes-moe?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Dinsdag in Married At First Sight: emotionele François baalt van zichzelf Bekijk deze video » Mark Rutte maakt Diederik Ebbinge WOEST (video) Bekijk deze video »
TV :
Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel'

Juicekoningin Yvonne Coledeweijer maakte maandagavond, samen met haar zowel befaamde als verguisde spionnenleger, haar opwachting in Hunted VIPS maar dat is duidelijk niet alle kijkers van het NPO3-programma even goed bevallen. Op Twitter regende het werkelijk negatieve reacties: dat varieerder van 'Dat een programma als HuntedVIPS, dat zichzelf volgens mij behoorlijk serieus neemt, zich wil identificeren met iemand als Yvonne Coldeweijer valt me zwaar tegen' tot 'Die Yvonne verziekt echt het hele spel op deze manier' tot 'Geef anders die juicetrol van een Yvonne Coldeweijer ff een podium. Sorry, maar ik haak af.'

'I love it'
Toch was er ook een enkeling die het juist wél leuk vond: 'Yvonne Coldeweijer zou zelfs de zwaarste criminelen kunnen vinden dus haar inzetten is wel echt een makkelijke en luie optie but I love it', schrijft ene Fenne. En eerlijk is eerlijk: Yvonne maakte het programma op deze manier wel extra juicy.

Een fragment uit Hunted VIPS met Yvonne Coldeweijer zie je hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter.







Actuele video's

Meer actuele video's