RTL Boulevard: RTL is niet bezig de mannen van Vandaag Inside binnen te halen

RTL Boulevard: RTL is niet bezig de mannen van Vandaag Inside binnen te halen

Na een twee dagen afwezig te zijn geweest door een vervelend griepje, schoof gisteravond Johan Derksen onder luid geklap weer aan op zijn vertrouwde plek bij 'Vandaag Inside'. Angela de Jong vertelt in RTL Boulevard waarom volgens haar de talkshow zo populair is.

Onderhandelingen
Dat VI dagelijks bijna een miljoen kijkers trekt, komt de heren goed uit nu zij met Talpa in gesprek zijn over een vervolgcontract. Is het trio vogelvrij nu de geruchten gaan dat de onderhandelingen stroef verlopen? Rob Goossens weet te melden dat RTL niet bezig is de mannen binnen te halen.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: RTL is niet bezig de mannen van <em>Vandaag Inside</em> binnen te halen Na een twee dagen afwezig te zijn geweest door een vervelend griepje, schoof gisteravond Johan Derksen onder luid geklap weer aan op zijn vertrouwde plek bij 'Vandaag Inside'. Angela de Jong vertelt in RTL Boulevard waarom volgens haar de talkshow zo populair is. OnderhandelingenDat VI dagelijks bijna een miljoen kijkers trekt, komt de heren goed uit nu zij met Talpa in gesprek zijn over een vervolgcontract. Is het trio vogelvrij nu de geruchten gaan dat de onderhandelingen stroef verlopen? Rob Goossens weet te melden dat RTL niet bezig is de mannen binnen te halen. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.
Talkshow :
RTL Boulevard: RTL is niet bezig de mannen van Vandaag Inside binnen te halen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV