Vandaag Inside: 'Harm Edens ging keihard af bij Jinek met mening over stikstof'

Vandaag Inside: 'Harm Edens ging keihard af bij Jinek met mening over stikstof'

Harm Edens probeerde deze week bij Jinek Caroline van der Plas het vuur aan de schenen te leggen maar dat mislukte nogal. Johan Derksen en René van der Gijp hebben met het schaamrood op de kaken naar de zichzelf belachelijk makende Dit Was Het Nieuws-presentator zitten kijken. Van der Gijp: 'Die lul-de-behanger zit totaal niet in de materie en dan krijgt hij tik tik tik..' En ook Derksen kon het niet aanzien: 'Ik zat me ontzettend te ergeren.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, van 7 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Harm Edens</em> ging keihard af bij <em>Jinek</em> met mening over stikstof' Harm Edens probeerde deze week bij Jinek Caroline van der Plas het vuur aan de schenen te leggen maar dat mislukte nogal. Johan Derksen en René van der Gijp hebben met het schaamrood op de kaken naar de zichzelf belachelijk makende Dit Was Het Nieuws-presentator zitten kijken. Van der Gijp: 'Die lul-de-behanger zit totaal niet in de materie en dan krijgt hij tik tik tik..' En ook Derksen kon het niet aanzien: 'Ik zat me ontzettend te ergeren.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, van 7 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's