Angela de Jong vindt Vandaag Inside niet leuker met politici te gast

Angela de Jong vindt Vandaag Inside niet leuker met politici te gast

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> vindt <em>Vandaag Inside</em> niet leuker met politici te gast Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Angela de Jong is te gast bij Vandaag Inside. Wat vond zij van de uitzending gisteravond met Caroline van der Plas? Wat haar betreft wordt het programma er niet leuker op met politici te gast tijdens verkiezingen. Zij hebben allemaal hun eisen. Bijvoorbeeld morgen als Hugo de Jonge komt, mag het niet over mondkapjes gaan. Daar gaan de mannen toch niet mee akkoord vraagt Angela zich af? Tot grote hilariteit van het publiek antwoordt Johan Derksen: "Als hij binnenkomt, zitten wij hier allemaal met een mondkapje!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Angela de Jong is te gast bij Vandaag Inside. Wat vond zij van de uitzending gisteravond met Caroline van der Plas? Wat haar betreft wordt het programma er niet leuker op met politici te gast tijdens verkiezingen. Zij hebben allemaal hun eisen. Bijvoorbeeld morgen als Hugo de Jonge komt, mag het niet over mondkapjes gaan. Daar gaan de mannen toch niet mee akkoord vraagt Angela zich af? Tot grote hilariteit van het publiek antwoordt Johan Derksen: "Als hij binnenkomt, zitten wij hier allemaal met een mondkapje!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV