Geert Wilders wil na verkiezingen zakendoen met Caroline van der Plas (Shownieuws)

Geert Wilders wil na verkiezingen zakendoen met Caroline van der Plas (Shownieuws)

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

Geert Wilders is bijna nooit in talkshows te zien en kijkt ook nooit Nederlandse tv, maar toch was hij in verband met verkiezingstijd woensdag te gast in Shownieuws. Hij vertelt onder meer dat hij helemaal niet zo’n vervelende man is en dat hij nooit tv kijkt in Nederland omdat hij dat niet zo spannend vindt. Ook vindt de PVV-leider de opmars van Caroline van der Plas (BBB) ontzettend knap. “Het is wel een partij waar je na de verkiezingen zaken mee kan doen. Het is geen GroenLinks ofzo.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Geert Wilders wil na verkiezingen zakendoen met Caroline van der Plas (<em>Shownieuws</em>) Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou? Geert Wilders is bijna nooit in talkshows te zien en kijkt ook nooit Nederlandse tv, maar toch was hij in verband met verkiezingstijd woensdag te gast in Shownieuws. Hij vertelt onder meer dat hij helemaal niet zo’n vervelende man is en dat hij nooit tv kijkt in Nederland omdat hij dat niet zo spannend vindt. Ook vindt de PVV-leider de opmars van Caroline van der Plas (BBB) ontzettend knap. “Het is wel een partij waar je na de verkiezingen zaken mee kan doen. Het is geen GroenLinks ofzo.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoons Caroline van der Plas: 'Dit mag je NOOIT meer doen!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Wilfred Genee plaagt Caroline van der Plas: 'Hoe vond je je tweeënzestigste optreden van deze week?' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's