De Avondshow met Arjen Lubach: ‘Eerste Kamer moet worden opgedoekt’

De Avondshow met Arjen Lubach: ‘Eerste Kamer moet worden opgedoekt’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach besluit Arjen Lubach de grondwet onder de loep te nemen. Hij heeft een behoorlijk rigoureus plan, Lubach wil namelijk de Eerste Kamer afschaffen en hij legt uitgebreid uit waarom.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: ‘Eerste Kamer moet worden opgedoekt’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach besluit Arjen Lubach de grondwet onder de loep te nemen. Hij heeft een behoorlijk rigoureus plan, Lubach wil namelijk de Eerste Kamer afschaffen en hij legt uitgebreid uit waarom. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Avondshow met Arjen Lubach: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen Bekijk deze video » Video: Arjen Lubach beschuldigt CDA van oplichterij bij Waterschappen Limburg Bekijk deze video »
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: ‘Eerste Kamer moet worden opgedoekt’

Actuele video's

Meer actuele video's