Vandaag Inside: Pieter Cobelens heeft oplossingen voor alle crises in Nederland

Vandaag Inside: Pieter Cobelens heeft oplossingen voor alle crises in Nederland

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Er zijn heel wat problemen in Nederland, maar gelukkig hebben we Pieter Cobelens. Hij weet namelijk precies hoe we Nederland moeten besturen en hoe we alle crises moeten aanpakken. De voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst vertelt Angela de Jong en Wilfred Genee hoe bijvoorbeeld de gaswinning in Groningen, inflatie, de vluchtelingenproblematiek en crisis rond de huizenbouw moeten worden opgelost. Volgens hem is Nederland een procedureland geworden en moet er een ander soort besluitvormig komen bij een crisis.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Pieter Cobelens heeft oplossingen voor alle crises in Nederland Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Er zijn heel wat problemen in Nederland, maar gelukkig hebben we Pieter Cobelens. Hij weet namelijk precies hoe we Nederland moeten besturen en hoe we alle crises moeten aanpakken. De voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst vertelt Angela de Jong en Wilfred Genee hoe bijvoorbeeld de gaswinning in Groningen, inflatie, de vluchtelingenproblematiek en crisis rond de huizenbouw moeten worden opgelost. Volgens hem is Nederland een procedureland geworden en moet er een ander soort besluitvormig komen bij een crisis. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV