Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot

Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot

In Het roer om hebben Rick en Alex de grote stap gemaakt en ze hebben een oud pand in Frankrijk gekocht. Even opknappen en dan een chambre d'hôtes beginnen, dat was het plan. Maar zoals altijd krijgen de avonturiers wat tegenslagen te verwerken. Zo is in eerste beelden te zien dat ze de nodige problemen hebben met de toiletpot. Als daaronder een septic tank zit, moet de hele boel worden omgegooid en verbouwd. En dat zal behoorlijk wat extra kosten met zich meebrengen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het roer om</em>: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot In Het roer om hebben Rick en Alex de grote stap gemaakt en ze hebben een oud pand in Frankrijk gekocht. Even opknappen en dan een chambre d'hôtes beginnen, dat was het plan. Maar zoals altijd krijgen de avonturiers wat tegenslagen te verwerken. Zo is in eerste beelden te zien dat ze de nodige problemen hebben met de toiletpot. Als daaronder een septic tank zit, moet de hele boel worden omgegooid en verbouwd. En dat zal behoorlijk wat extra kosten met zich meebrengen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het roer om: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op Bekijk deze video » Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van Het Roer Om: 'We zitten helemaal vol' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV