Teun van de Keuken vergelijkt Eva Jinek met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’

Teun van de Keuken vergelijkt Eva Jinek met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’

Teun van de Keuken vergelijkt <em>Eva Jinek</em> met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’ Bekijk de Shownieuws-video hierboven over de tweede zwangerschap van Eva Jinek. Teun van de Keuken vertelt in Jinek hoe zwaar een varken het heeft. Om zijn punt duidelijk te maken, maakt hij een zeer opmerkelijke vergelijking. “Die moeder mag die biggetjes een week of vier bij zich houden. En dan hup is het zaak om die moeder meteen weer zwanger te maken. Je weet zelf hoe zwaar dat is”, zegt Teun tegen de zwangere Eva Jinek. “Je kunt nog terug”, reageert de presentatrice. “Als ik jou was zou ik achteruit weglopen, voordat ik een zeug ben die weer weet hoe het is om zwanger te worden.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Eva Jinek reageert op zwangerschap (video) Bekijk deze video » Peter Pannenkoek noemt Eva Jinek een laffe tak (Jinek) Bekijk deze video »
Talkshow :
Teun van de Keuken vergelijkt Eva Jinek met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’

Bekijk de Shownieuws-video hierboven over de tweede zwangerschap van Eva Jinek.

Teun van de Keuken vertelt in Jinek hoe zwaar een varken het heeft. Om zijn punt duidelijk te maken, maakt hij een zeer opmerkelijke vergelijking. “Die moeder mag die biggetjes een week of vier bij zich houden. En dan hup is het zaak om die moeder meteen weer zwanger te maken. Je weet zelf hoe zwaar dat is”, zegt Teun tegen de zwangere Eva Jinek. “Je kunt nog terug”, reageert de presentatrice. “Als ik jou was zou ik achteruit weglopen, voordat ik een zeug ben die weer weet hoe het is om zwanger te worden.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's