Zie: Stephan en Patricia uit elkaar na MAFS-avontuur: 'We wilden het wél heel graag'

Zie: Stephan en Patricia uit elkaar na MAFS-avontuur: 'We wilden het wél heel graag'

De agenda van onze Aran Bade zat echt hélemaal vol, want hij tufte het hele land door om langs te gaan bij alle koppels van dit seizoen 'Married at First Sight'. Zo ook bij Stephan en Patricia, die tijdens het eindgesprek besloten bij elkaar te blijven. Maar ook zij delen nu slecht nieuws.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

Zie: Stephan en Patricia uit elkaar na MAFS-avontuur: 'We wilden het wél heel graag' De agenda van onze Aran Bade zat echt hélemaal vol, want hij tufte het hele land door om langs te gaan bij alle koppels van dit seizoen 'Married at First Sight'. Zo ook bij Stephan en Patricia, die tijdens het eindgesprek besloten bij elkaar te blijven. Maar ook zij delen nu slecht nieuws. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: hoe is het nu echt met Maarten en Richelle? Bekijk deze video » Zijn Richelle en Maarten van MAFS nog gelukkig getrouwd? Bekijk deze video » Hoe kijken Paula en Remco terug op hun deelname aan Married at First Sight? Bekijk deze video »
TV :
Zie: Stephan en Patricia uit elkaar na MAFS-avontuur: 'We wilden het wél heel graag'

Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's