Jack van Gelder in HLF8 over aantijgingen grensoverschrijdend gedrag: "Misschien was het een misplaatste grap"

Jack van Gelder in HLF8 over aantijgingen grensoverschrijdend gedrag: "Misschien was het een misplaatste grap"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 9 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Jack van Gelder</em> in <em>HLF8</em> over aantijgingen grensoverschrijdend gedrag: &quot;Misschien was het een misplaatste grap&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 9 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Vandaag is bekend geworden dat de volledige hoofdredactie van NOS Sport aftreedt. Jack van Gelder zou, volgens de externe vertrouwenspersonen van de NOS bij minstens twee meldingen van grensoverschrijdend gedrag betrokken zijn geweest. MisplaatstDe presentator, tientallen jaren actief bij NOS Sport, vertelt in HLF8 zijn versie van de aantijgingen en verklaart: "Misschien was het een misplaatste grap". Voor de collega presentatrice die hem destijds belde terwijl hij in bad zat, was zijn antwoord op haar vraag, alles behalve grappig. Bekijk de foute grap van Jack van Gelder in de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag is bekend geworden dat de volledige hoofdredactie van NOS Sport aftreedt. Jack van Gelder zou, volgens de externe vertrouwenspersonen van de NOS bij minstens twee meldingen van grensoverschrijdend gedrag betrokken zijn geweest.

Misplaatst
De presentator, tientallen jaren actief bij NOS Sport, vertelt in HLF8 zijn versie van de aantijgingen en verklaart: "Misschien was het een misplaatste grap". Voor de collega presentatrice die hem destijds belde terwijl hij in bad zat, was zijn antwoord op haar vraag, alles behalve grappig.

Bekijk de foute grap van Jack van Gelder in de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's