Bekijk: Grote glimlach bij Rick en Alex van Het Roer Om

Bekijk: Grote glimlach bij Rick en Alex van Het Roer Om

Thursday 9 March 2023 om 22:09

In Het roer om hebben Rick en Alex de grote stap gemaakt en ze hebben een oud pand in Frankrijk gekocht. Na de uitzending hebben zij hun eerste boekingen al binnen. Ze stralen van oor tot oor.

Bekijk de video van Het Roer Om hieronder.

Bekijk: Grote glimlach bij Rick en Alex van <em>Het Roer Om</em> In Het roer om hebben Rick en Alex de grote stap gemaakt en ze hebben een oud pand in Frankrijk gekocht. Na de uitzending hebben zij hun eerste boekingen al binnen. Ze stralen van oor tot oor. Bekijk de video van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het roer om: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op Bekijk deze video » Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van Het Roer Om: 'We zitten helemaal vol' Bekijk deze video » Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot Bekijk deze video »

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's