Mark Rutte: 'André Hazes jr. is fantastische zanger!' (Shownieuws)

Mark Rutte: 'André Hazes jr. is fantastische zanger!' (Shownieuws)

Mark Rutte was donderdagavond te gast bij Shownieuws, en dan ontkom je natuurlijk niet aan vragen over de familie Hazes. 'Volg je dat een beetje', vraagt Bart Ettekoven hem. Het antwoord van de premier: 'Dat is onvermijdelijk.'

'André is fantastische zanger'
Hij laat verder weten André Hazes jr. een fantastische zanger te vinden maar hij heeft daarentegen nog nooit een Holland Zingt Hazes-concert, waarvan deze reeks maar niet uitverkocht raakt, bezocht.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder of bekijk welke eisen Rutte in de kleedkamer heeft

Mark Rutte: '<em>André Hazes jr.</em> is fantastische zanger!' (<em>Shownieuws</em>) Mark Rutte was donderdagavond te gast bij Shownieuws, en dan ontkom je natuurlijk niet aan vragen over de familie Hazes. 'Volg je dat een beetje', vraagt Bart Ettekoven hem. Het antwoord van de premier: 'Dat is onvermijdelijk.' 'André is fantastische zanger'Hij laat verder weten André Hazes jr. een fantastische zanger te vinden maar hij heeft daarentegen nog nooit een Holland Zingt Hazes-concert, waarvan deze reeks maar niet uitverkocht raakt, bezocht. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder of bekijk welke eisen Rutte in de kleedkamer heeft Bekijk ook Shownieuws: nieuwe tegenslag voor Rachel Hazes Bekijk deze video » De ironie: Rachel Hazes deelt kroketten uit bij Holland Zingt Hazes (video) Bekijk deze video » ZIEN: harde clash Johan Derksen en Hugo de Jonge over Omtzigt & Hoekstra (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Shownieuws: is vrijgezelle Sylvie Meis iets voor Mark Rutte? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV