Vandaag Inside: wat vindt Hugo de Jonge van het wantrouwen in de Nederlandse politiek

Vandaag Inside: wat vindt Hugo de Jonge van het wantrouwen in de Nederlandse politiek

Vrijdag 10 maart 2023 om 11:19

Wilfred Genee stelt kritische vragen aan Hugo de Jonge in donderdagavond in Vandaag Inside. Het wantrouwen in de poltiek is namelijk nog nooit zo groot geweest in Nederland. Hoe kijk Hugo de Jonge hier tegen aan? ''Als er iets is waar ik wakker over lig is het de vraag: hoe zorgen wij ervoor dat we het lang goed bij elkaar houden'' zegt de Minister.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: wat vindt <em>Hugo de Jonge</em> van het wantrouwen in de Nederlandse <em>politiek</em> Wilfred Genee stelt kritische vragen aan Hugo de Jonge in donderdagavond in Vandaag Inside. Het wantrouwen in de poltiek is namelijk nog nooit zo groot geweest in Nederland. Hoe kijk Hugo de Jonge hier tegen aan? ''Als er iets is waar ik wakker over lig is het de vraag: hoe zorgen wij ervoor dat we het lang goed bij elkaar houden'' zegt de Minister. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's