Hoe gaat het nu met François van MAFS? ''Ik heb de liefde gevonden''

Hoe gaat het nu met François van MAFS? ''Ik heb de liefde gevonden''

In Married at First Sight, hoe is het nu met, gaat Aran Bade langs bij de deelnemers van MAFS om te zien hoe het nu gaat. Wilfred en François leken een match mad in heaven, maar helaas kwam het gevoel er toch niet. Hoe kijkt François naar zijn deelname en hoe is het nu met hem?

Bekijk de video van Married at First Sight hieronder.

Hoe gaat het nu met François van <em>MAFS</em>? ''Ik heb de liefde gevonden'' In Married at First Sight, hoe is het nu met, gaat Aran Bade langs bij de deelnemers van MAFS om te zien hoe het nu gaat. Wilfred en François leken een match mad in heaven, maar helaas kwam het gevoel er toch niet. Hoe kijkt François naar zijn deelname en hoe is het nu met hem? Bekijk de video van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hoe gaat het nu met François van MAFS? ''Ik heb de liefde gevonden''

Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's