Finale Wie is de Mol?: bekijk beelden van potentiële mollen Ranomi, Jurre en Daniël

Finale Wie is de Mol?: bekijk beelden van potentiële mollen Ranomi, Jurre en Daniël

Friday 10 March 2023 om 14:14

Zaterdag is het tijd voor de grote onthulling van Wie is de Mol?. Eindelijk komen we te weten wie van de kandidaten de hele tijd de boel heeft gesaboteerd: Jurre Geluk, Daniël Verlaan of Ranomi Kromowidjojo. Presentator Rik van de Westelaken ontvangt alle kandidaten en een groot publiek dit jaar op Paleis Soestdijk. Dan krijgen we niet alleen de naam van de Mol te horen, maar krijgen we ook te zien wat voor streken hij of zij allemaal heeft uitgehaald.

Bekijk de beelden van Wie is de Mol? van de potentiële mollen hieronder.

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 11 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Wie is de Mol?</em>: bekijk beelden van potentiële mollen Ranomi, Jurre en Daniël Zaterdag is het tijd voor de grote onthulling van Wie is de Mol?. Eindelijk komen we te weten wie van de kandidaten de hele tijd de boel heeft gesaboteerd: Jurre Geluk, Daniël Verlaan of Ranomi Kromowidjojo. Presentator Rik van de Westelaken ontvangt alle kandidaten en een groot publiek dit jaar op Paleis Soestdijk. Dan krijgen we niet alleen de naam van de Mol te horen, maar krijgen we ook te zien wat voor streken hij of zij allemaal heeft uitgehaald. Bekijk de beelden van Wie is de Mol? van de potentiële mollen hieronder. De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 11 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is Bekijk deze video » Hilariteit in Wie is de Mol?: kandidaten proberen zich te verkleden op speedboot Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's