Avastars: Sharon Doorson gaat los in duet Rise Up met virtuele Skye

Avastars: Sharon Doorson gaat los in duet Rise Up met virtuele Skye

<em>Avastars</em>: Sharon Doorson gaat los in duet <em>Rise Up</em> met virtuele Skye Bekijk in de video hierboven: Break Free van Skye (Avastars) In Avastars wordt het spannend vanavond want er wordt een virtueel talent naar huis gestuurd. In de show zijn optredens te zien van Avastars die door speciale technieken mogelijk worden gemaakt, tijdens een solo-optreden moeten ze laten zien wat ze in huis hebben. Maar ook met een duet met een echte zanger of zangeres moeten de Avastars de jury zien te overtuigen. Vanavond zie je onder meer hoe Sharon Doorson en de virtuele Skye het liedje Rise Up samen zingen. Bekijk het fragment van Avastars hieronder. Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: Ben Saunders zingt Shallow met virtuele Chanora in Avastars Bekijk deze video » Avastars: Jill Helena en virtuele Kioko schitteren met Lady Marmalade (video) Bekijk deze video »
TV :
Avastars: Sharon Doorson gaat los in duet Rise Up met virtuele Skye
Vrijdag 10 maart 2023 om 15:31

Bekijk in de video hierboven: Break Free van Skye (Avastars)

In Avastars wordt het spannend vanavond want er wordt een virtueel talent naar huis gestuurd. In de show zijn optredens te zien van Avastars die door speciale technieken mogelijk worden gemaakt, tijdens een solo-optreden moeten ze laten zien wat ze in huis hebben. Maar ook met een duet met een echte zanger of zangeres moeten de Avastars de jury zien te overtuigen. Vanavond zie je onder meer hoe Sharon Doorson en de virtuele Skye het liedje Rise Up samen zingen.

Bekijk het fragment van Avastars hieronder.

Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's