Heren Vandaag Inside gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas

Heren Vandaag Inside gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas

Vrijdag 10 maart 2023 om 16:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Hugo de Jonge durfde het aan om plaats te nemen aan de tafel van Vandaag Inside. Natuurlijk kwam er een video voorbij van even geleden waarbij de minister een bijzonder optreden gaf en White Christmas met een zeer lage stem zong. René van der Gijp komt niet meer bij en noemt het een vorm van ‘zelfoverschatting’. Gerard Joling breekt zelfs een glas bij het opmerkelijke filmpje. “Als u zo goed zingt en de glazen springen, dan heeft u echt talent meneer de Jonge.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heren <em>Vandaag Inside</em> gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Hugo de Jonge durfde het aan om plaats te nemen aan de tafel van Vandaag Inside. Natuurlijk kwam er een video voorbij van even geleden waarbij de minister een bijzonder optreden gaf en White Christmas met een zeer lage stem zong. René van der Gijp komt niet meer bij en noemt het een vorm van ‘zelfoverschatting’. Gerard Joling breekt zelfs een glas bij het opmerkelijke filmpje. “Als u zo goed zingt en de glazen springen, dan heeft u echt talent meneer de Jonge.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's