Big Brother: stuntelende Ali kan water niet naar andere bak verplaatsen

Big Brother: stuntelende Ali kan water niet naar andere bak verplaatsen

Hoe verplaats je water met een slang van de ene bak naar de andere? Dat is de grote vraag in Big Brother. De een lijkt het snel door te hebben, maar Ali heeft er behoorlijk wat moeite mee en loopt te stuntelen. Maar dat zorgt wel voor mooie beelden…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: stuntelende Ali kan water niet naar andere bak verplaatsen Hoe verplaats je water met een slang van de ene bak naar de andere? Dat is de grote vraag in Big Brother. De een lijkt het snel door te hebben, maar Ali heeft er behoorlijk wat moeite mee en loopt te stuntelen. Maar dat zorgt wel voor mooie beelden… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Michelangelo over de terugkomst van Danny in Big Brother, ''we zijn opeens twee groepen'' Bekijk deze video » Big Brother: Michelangelo zwaar beledigd door opmerking over z'n kleine onderbroekjes Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV