Angela de Jong over einde HLF8: 'Was trekken aan een dood paard' (video)

Angela de Jong over einde HLF8: 'Was trekken aan een dood paard' (video)

HLF8 wordt binnenkort van de buis gehaald vanwege slechte kijkcijfers. Volgens Angela de Jong hing dit al een tijdje in de lucht.

Lees verder onder de video.

Angela de Jong over einde <em>HLF8</em>: 'Was trekken aan een dood paard' (video) ZIEN: harde clash Johan Derksen en Hugo de Jonge over Omtzigt & Hoekstra (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gerard Joling shockeert Hugo de Jonge: 'Heb vanmiddag nog in een gat gekeken' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » HLF8 wordt binnenkort van de buis gehaald vanwege slechte kijkcijfers. Volgens Angela de Jong hing dit al een tijdje in de lucht. Lees verder onder de video. TalkshowsTalkshows in ons land hebben het momenteel zwaar. Waar Eva Jinek en haar collega's bij Op1 zeer lage kijkcijfers neerzetten, wordt bij HLF8 volgende maand zelfs de stekker er uitgetrokken. Eigenlijk is er op dit moment maar één praatprogramma dat wel echt weet te scoren en dat is Vandaag Inside. 'Als je niet kijkt, dan heb je zomaar de volgende rel gemist,' aldus Angela de Jong. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Angela de Jong over einde HLF8: 'Was trekken aan een dood paard' (video)

Talkshows
Talkshows in ons land hebben het momenteel zwaar. Waar Eva Jinek en haar collega's bij Op1 zeer lage kijkcijfers neerzetten, wordt bij HLF8 volgende maand zelfs de stekker er uitgetrokken. Eigenlijk is er op dit moment maar één praatprogramma dat wel echt weet te scoren en dat is Vandaag Inside. 'Als je niet kijkt, dan heb je zomaar de volgende rel gemist,' aldus Angela de Jong.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV