Onenigheid tussen de ChristenUnie en JA21 over de spreidingswet in OP1

Onenigheid tussen de ChristenUnie en JA21 over de spreidingswet in OP1

In Op1 zijn Mirjan Bikker van de ChristenUnie en Joost Eerdsmans van JA21 te gast. Het gesprek gaat over de spreidingswet die mogelijk in Nederland gaat komen. Maar de twee zitten nog niet op één lijn.

“Gemeenten moeten wat mij betreft de kleinschalige opvang op orde brengen. De spreidingswet gaat enorm helpen” vindt Bikker. “Dat is een dwangwet. De lokale democratie wordt niet gehoord” reageert Eerdsmans.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Onenigheid tussen de <em>ChristenUnie</em> en <em>JA21</em> over de spreidingswet in <em>OP1</em> In Op1 zijn Mirjan Bikker van de ChristenUnie en Joost Eerdsmans van JA21 te gast. Het gesprek gaat over de spreidingswet die mogelijk in Nederland gaat komen. Maar de twee zitten nog niet op één lijn. “Gemeenten moeten wat mij betreft de kleinschalige opvang op orde brengen. De spreidingswet gaat enorm helpen” vindt Bikker. “Dat is een dwangwet. De lokale democratie wordt niet gehoord” reageert Eerdsmans. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Onenigheid tussen de ChristenUnie en JA21 over de spreidingswet in OP1

Actuele video's

Meer actuele video's