Verborgen verleden met Daan Schuurmans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Daan Schuurmans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Daan Schuurmans gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van de informatieve en historische serie Verborgen verleden staat de acteur en presentator Daan Schuurmans centraal. Hij dook de afgelopen tijd in de geschiedenis van Nederland, nu duikt hij in die van zichzelf. Verhaal van DaanDaan Schuurmans dook de afgelopen periode voor het geschiedenisprogramma Het verhaal van Nederland in de geschiedenis van ons mooie land. Nu duikt de acteur en presentator dus in zijn eigen verleden. Daan is vooral benieuwd naar de moeder van zijn vader, zijn oma Maria, die hij nooit heeft gekend. OorlogsjarenHij doet daarnaast wel een heel bijzondere ontdekking over haar jonge jaren. De familiegeschiedenis van Daan voert hem verder naar het Rotterdam van de oorlogsjaren en een stel reislustige avonturiers. Bekijk ook Daan Schuurmans over Het Verhaal van Nederland: "Er zijn ongelooflijk veel Willems" (video) Bekijk deze video » Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh maken droom waar met Piece of my Heart (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van de informatieve en historische serie Verborgen verleden staat de acteur en presentator Daan Schuurmans centraal. Hij dook de afgelopen tijd in de geschiedenis van Nederland, nu duikt hij in die van zichzelf.

Verhaal van Daan
Daan Schuurmans dook de afgelopen periode voor het geschiedenisprogramma Het verhaal van Nederland in de geschiedenis van ons mooie land. Nu duikt de acteur en presentator dus in zijn eigen verleden. Daan is vooral benieuwd naar de moeder van zijn vader, zijn oma Maria, die hij nooit heeft gekend.

Oorlogsjaren
Hij doet daarnaast wel een heel bijzondere ontdekking over haar jonge jaren. De familiegeschiedenis van Daan voert hem verder naar het Rotterdam van de oorlogsjaren en een stel reislustige avonturiers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV