Terug in Irak gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Terug in Irak gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Terug in Irak gemist? Bekijk hier de hele uitzending De bijzondere documentaire van Nieuwsuur journalist Tom Kleijn is toegekomen aan de tweede aflevering. Hij gaat terug naar het zwaargetroffen Irakese gebied: hoe gaat het daar nu? HinderlaagHet vechten is voorbij en het is tijd om de lokale bevolking te helpen om in vrede het lokale bestuur op poten te zetten. Het blijkt een misrekening: ondanks het goede contact van de militairen met de plaatselijke bevolking legt die een hinderlaag waarbij een Nederlandse militair omkomt. OvergeblevenHebben wij ons dan zo vergist? Tom Kleijn reist terug naar de plaats waar het allemaal gebeurde en gaat kijken naar wat er nog over is van de Nederlandse missie in Irak.
Uitzending :
Terug in Irak gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De bijzondere documentaire van Nieuwsuur journalist Tom Kleijn is toegekomen aan de tweede aflevering. Hij gaat terug naar het zwaargetroffen Irakese gebied: hoe gaat het daar nu?

Hinderlaag
Het vechten is voorbij en het is tijd om de lokale bevolking te helpen om in vrede het lokale bestuur op poten te zetten. Het blijkt een misrekening: ondanks het goede contact van de militairen met de plaatselijke bevolking legt die een hinderlaag waarbij een Nederlandse militair omkomt.

Overgebleven
Hebben wij ons dan zo vergist? Tom Kleijn reist terug naar de plaats waar het allemaal gebeurde en gaat kijken naar wat er nog over is van de Nederlandse missie in Irak.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV