Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo constant in paniek. ‘Hoe dom kan je zijn’

Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo constant in paniek. ‘Hoe dom kan je zijn’

Maandag 13 maart 2023 om 15:33

Sylvia Geersen: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?'

In Vrienden van Lingo is Sylvia Geersen niet echt een sterspeler en de Bachelorette is constant in paniek. “Hoe dom kan je zijn”, zegt ze over haar eigen kwaliteiten als Lingo-speler. Maar het woord ‘aanzoek’ weet Sylvia dan weer wel te raden. “Ik heb een keer wat goed!”

Bekijk het fragment van Vrienden van Lingo hieronder. Je kunt alle afleveringen van Vrienden van Lingo terugkijken via KIJK.nl.

Sylvia Geersen in <em>Vrienden van Lingo</em> constant in paniek. ‘Hoe dom kan je zijn’ Sylvia Geersen: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?' In Vrienden van Lingo is Sylvia Geersen niet echt een sterspeler en de Bachelorette is constant in paniek. “Hoe dom kan je zijn”, zegt ze over haar eigen kwaliteiten als Lingo-speler. Maar het woord ‘aanzoek’ weet Sylvia dan weer wel te raden. “Ik heb een keer wat goed!” Bekijk het fragment van Vrienden van Lingo hieronder. Je kunt alle afleveringen van Vrienden van Lingo terugkijken via KIJK.nl. De Bachelorette: Sylvia deelt heftig verhaal tijdens groepsdate, ''ik kreeg een brok in mijn keel'' Bekijk deze video » Bachelorette Sylvia openhartig over ex, ''hij was heel agressief'' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's