Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed

Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed

Maandag 13 maart 2023 om 16:31

Zoë moet haar verhaal even kwijt bij andere kandidaten van Een Jaar Van Je Leven. Ze heeft namelijk gezien dat Sasha bij Jasper in bed ligt, terwijl ze met Bern een relatie heeft. “Ze liggen lepeltje lepeltje. Zonder broek aan.” Er wordt geopperd dat dit wellicht een wraakactie is na een woordenwisseling tussen Sasha en Bern. Als dit geen drama oplevert…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Zoë moet haar verhaal even kwijt bij andere kandidaten van Een Jaar Van Je Leven. Ze heeft namelijk gezien dat Sasha bij Jasper in bed ligt, terwijl ze met Bern een relatie heeft. “Ze liggen lepeltje lepeltje. Zonder broek aan.” Er wordt geopperd dat dit wellicht een wraakactie is na een woordenwisseling tussen Sasha en Bern. Als dit geen drama oplevert… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest als Jeffrey Wendy op haar mond kust Bekijk deze video » Boze Kim in Een Jaar Van Je Leven: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's