Een Jaar Van Je Leven: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper

Een Jaar Van Je Leven: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper

Maandag 13 maart 2023 om 17:22

Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed

Wanda denkt erover om Een Jaar Van Je Leven binnenkort te verlaten. De reden hiervoor is haar avontuurtje met Jasper, terwijl ze thuis een relatie heeft. “Het had gewoon nooit mogen gebeuren gisteren. Ik heb er echt, echt, echt heel veel spijt van. Ook al is het niet leuk om te horen. Net tegen Ben en Kenzy verteld dat ik waarschijnlijk naar huis ga.” Wanda heeft geen idee hoe haar geliefde thuis zal reageren. “Ik durf niet eens naar huis op dit moment.” Ook vind ze zichzelf superdom omdat ze al aanvoelde dat ze samen het bed in zouden duiken…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Wanda denkt erover om Een Jaar Van Je Leven binnenkort te verlaten. De reden hiervoor is haar avontuurtje met Jasper, terwijl ze thuis een relatie heeft. “Het had gewoon nooit mogen gebeuren gisteren. Ik heb er echt, echt, echt heel veel spijt van. Ook al is het niet leuk om te horen. Net tegen Ben en Kenzy verteld dat ik waarschijnlijk naar huis ga.” Wanda heeft geen idee hoe haar geliefde thuis zal reageren. “Ik durf niet eens naar huis op dit moment.” Ook vind ze zichzelf superdom omdat ze al aanvoelde dat ze samen het bed in zouden duiken… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim schiet uit tegen Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: ''Wat doe jij hier nog?'' Bekijk deze video » Boze Kim in Een Jaar Van Je Leven: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's