VI: Mark Rutte krijgt de lachers op zijn hand na vraag over seksleven (video)

VI: Mark Rutte krijgt de lachers op zijn hand na vraag over seksleven (video)

Maandag 13 maart 2023 om 22:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Niemand minder dan Mark Rutte was maandag te gast in Vandaag Inside. En natuurlijk werd hij om de oren geslagen met oude beelden van Johan Derksen die uitlatingen doet over het seksleven van de premier.

Lees verder onder de video.

<em>VI</em>: Mark Rutte krijgt de lachers op zijn hand na vraag over seksleven (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Niemand minder dan Mark Rutte was maandag te gast in Vandaag Inside. En natuurlijk werd hij om de oren geslagen met oude beelden van Johan Derksen die uitlatingen doet over het seksleven van de premier. Lees verder onder de video. GrapJohan Derksen heeft in zijn tv-loopbaan al meerdere malen grappen gemaakt over het seksleven van Mark Rutte. In Vandaag Inside reageerde de premier gevat. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen over uitspraken van Mark Rutte, ''gelul'' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :

Grap
Johan Derksen heeft in zijn tv-loopbaan al meerdere malen grappen gemaakt over het seksleven van Mark Rutte. In Vandaag Inside reageerde de premier gevat.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's