VI gemist? Johan Derksen haalt uit naar Mark Rutte: 'Je kan niet meer blijven' (video)

VI gemist? Johan Derksen haalt uit naar Mark Rutte: 'Je kan niet meer blijven' (video)

Monday 13 March 2023 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft Mark Rutte stevig aangepakt in Vandaag Inside. De algehele toon van de uitzending was ouderwets luchtig, maar de lastige onderwerpen werden niet geschuwd door de heren van VI. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? Johan Derksen haalt uit naar <em>Mark Rutte</em>: 'Je kan niet meer blijven' (video) VI: Mark Rutte krijgt de lachers op zijn hand na vraag over seksleven (video) Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft Mark Rutte stevig aangepakt in Vandaag Inside. De algehele toon van de uitzending was ouderwets luchtig, maar de lastige onderwerpen werden niet geschuwd door de heren van VI. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. GroningenDerksen stelt dat Mark Rutte moet opstappen, nu het vernietigende rapport van Groningen de zoveelste crisis in Rutte's regeerperiode blootlegt. 'Je kan niet meer blijven zitten.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Groningen
Derksen stelt dat Mark Rutte moet opstappen, nu het vernietigende rapport van Groningen de zoveelste crisis in Rutte's regeerperiode blootlegt. 'Je kan niet meer blijven zitten.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's