Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video)

Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video)

Maandag 13 maart 2023 om 23:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Op1-verslaggever Thomas van Groningen dook Zuid-Holland in, waar minister Hugo de Jonge in het Groene Hart woningen wil bouwen. Het stuit daar, net als op vele andere plekken, op veel weerstand. Hoe gaat De Jonge de provincies zo ver krijgen dat er 900.000 woningen bijkomen voor 2030? 'Als niemand de woningen in z’n achtertuin wil, houden we het huizentekort', reageerde De Jonge vanavond. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video)

Op1-verslaggever Thomas van Groningen dook Zuid-Holland in, waar minister Hugo de Jonge in het Groene Hart woningen wil bouwen. Het stuit daar, net als op vele andere plekken, op veel weerstand. Hoe gaat De Jonge de provincies zo ver krijgen dat er 900.000 woningen bijkomen voor 2030? 'Als niemand de woningen in z’n achtertuin wil, houden we het huizentekort', reageerde De Jonge vanavond.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's