Video: hoe vond Mark Rutte het bij Vandaag Inside?

Video: hoe vond Mark Rutte het bij Vandaag Inside?

Tuesday 14 March 2023 om 09:05

Direct na afloop van de uitzending van Vandaag Inside, dat zeer hoge kijkcijfers scoorde, sprak Wilfred Genee nog even na met Mark Rutte. Hoe vond de premier het? 'Leuk, dit is de huiskamer. Mensen hebben dit soort gesprekken ook thuis op alle mogelijke manieren. Niet over politiek alleen, ook over sport. En daar zitten jullie gewoon met elkaar over te praten, schijnbaar onvoorbereid.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Video: hoe vond Mark Rutte het bij <em>Vandaag Inside</em>? Direct na afloop van de uitzending van Vandaag Inside, dat zeer hoge kijkcijfers scoorde, sprak Wilfred Genee nog even na met Mark Rutte. Hoe vond de premier het? 'Leuk, dit is de huiskamer. Mensen hebben dit soort gesprekken ook thuis op alle mogelijke manieren. Niet over politiek alleen, ook over sport. En daar zitten jullie gewoon met elkaar over te praten, schijnbaar onvoorbereid.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's