NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het afsluitende Nederland Kiest debat heeft deze editie een bijzondere opzet: twaalf landelijke kopstukken en twaalf provinciale lijsttrekkers gaan met elkaar in debat. Thema'sAan de hand van zes thema’s die zowel provinciaal als landelijk spelen, zoals bijvoorbeeld energiezekerheid, huisvesting van migranten en verdeling van de ruimte van onder meer stikstof, krijgt de kijker inzicht in de standpunten van de partijen. De thema’s in deze rechtstreekse uitzending worden elk geïntroduceerd met een korte video. DebatDeze video vormt het startpunt voor een gesprek van Simone Weimans met twee provinciale lijsttrekkers. Daarna volgt een debat onder leiding van Rob Trip over hetzelfde thema tussen drie landelijke partijleiders, die worden geselecteerd uit de twaalf grootste partijen van de huidige Peilingwijzer. Bekijk ook Gevecht tussen Jeroen Pauw en Sjuul Paradijs: 'Je bent niet een man van de inhoud!' Bekijk deze video » Zie: Pieter Omtzigt woest op Rutte: ‘Ga u verantwoorden!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het afsluitende Nederland Kiest debat heeft deze editie een bijzondere opzet: twaalf landelijke kopstukken en twaalf provinciale lijsttrekkers gaan met elkaar in debat.

Thema's
Aan de hand van zes thema’s die zowel provinciaal als landelijk spelen, zoals bijvoorbeeld energiezekerheid, huisvesting van migranten en verdeling van de ruimte van onder meer stikstof, krijgt de kijker inzicht in de standpunten van de partijen. De thema’s in deze rechtstreekse uitzending worden elk geïntroduceerd met een korte video.

Debat
Deze video vormt het startpunt voor een gesprek van Simone Weimans met twee provinciale lijsttrekkers. Daarna volgt een debat onder leiding van Rob Trip over hetzelfde thema tussen drie landelijke partijleiders, die worden geselecteerd uit de twaalf grootste partijen van de huidige Peilingwijzer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Nederland Kiest: Het Debat

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV