Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dieter Coppens gaat in het achtste seizoen van de Vlaamse versie van Down the Road naar Thailand met zes nieuwe deelnemers, die allemaal het Syndroom van Down hebben. Een bijzonder land en een bijzondere cultuur. LinksDe deelnemers van dit jaar zijn Bob, Ellen, Ruben, Anne-Sophie, Isa en Simon. Ze zijn allemaal klaar voor een groot avontuur. En dat krijgen ze: Thailand is namelijk ook een land waar links gereden wordt en dat is best even spannend... Eerste afleveringDe groep vertrekt in de eerste aflevering richting Thailand. Na een lange en vermoeiende reis is het tijd voor de eerste Thaise indrukken. In een boeddhistische tempel brandt iedereen een kaarsje voor een behouden reis. Bekijk ook Geëmotioneerde Gordon in Down the Road is enorm trots op Jurre (video) Bekijk deze video » Down The Road: Troy maakt een romantisch schilderij, ''Ik hou van jou'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Na Down the Road
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dieter Coppens gaat in het achtste seizoen van de Vlaamse versie van Down the Road naar Thailand met zes nieuwe deelnemers, die allemaal het Syndroom van Down hebben. Een bijzonder land en een bijzondere cultuur.

Links
De deelnemers van dit jaar zijn Bob, Ellen, Ruben, Anne-Sophie, Isa en Simon. Ze zijn allemaal klaar voor een groot avontuur. En dat krijgen ze: Thailand is namelijk ook een land waar links gereden wordt en dat is best even spannend...

Eerste aflevering
De groep vertrekt in de eerste aflevering richting Thailand. Na een lange en vermoeiende reis is het tijd voor de eerste Thaise indrukken. In een boeddhistische tempel brandt iedereen een kaarsje voor een behouden reis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Down the Road

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV