Johan Derksen & René van der Gijp over nieuwe contract & vrijdagavondshow Vandaag Inside (video)

Johan Derksen & René van der Gijp over nieuwe contract & vrijdagavondshow Vandaag Inside (video)

De contractbesprekingen van de heren van Vandaag Inside zijn in volle gang maar René van der Gijp zit daar niet perse zo op te wachten, zo vertelt hij aan een verslaggever van Shownieuws: 'Ik zie de zin er niet van in, serieus niet. Zij willen zich verzekeren van de hele zomer en ik denk bij mezelf.. ik heb gewoon nog een contract en dat dien ik uit.'

Miljoen?
Ondertussen worden salarissen van meer dan een miljoen per persoon genoemd. Hoe zit dat dan? 'Dat bedrag heb ik nog nooit gehoord hoor. Dat schijnt vandaag in de krant gestaan te hebben maar dat is helemaal geen bedrag dat ik ken', aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook ingegaan wordt op de nieuwe avondvullende vrijdagavondshow van Vandaag Inside, hieronder:

Johan Derksen &amp; René van der Gijp over nieuwe contract &amp; vrijdagavondshow <em>Vandaag Inside</em> (video) De contractbesprekingen van de heren van Vandaag Inside zijn in volle gang maar René van der Gijp zit daar niet perse zo op te wachten, zo vertelt hij aan een verslaggever van Shownieuws: 'Ik zie de zin er niet van in, serieus niet. Zij willen zich verzekeren van de hele zomer en ik denk bij mezelf.. ik heb gewoon nog een contract en dat dien ik uit.' Miljoen?Ondertussen worden salarissen van meer dan een miljoen per persoon genoemd. Hoe zit dat dan? 'Dat bedrag heb ik nog nooit gehoord hoor. Dat schijnt vandaag in de krant gestaan te hebben maar dat is helemaal geen bedrag dat ik ken', aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook ingegaan wordt op de nieuwe avondvullende vrijdagavondshow van Vandaag Inside, hieronder: Bekijk ook Shownieuws: bekende RTL4-presentatrice verbreekt relatie Bekijk deze video » VI gemist? Johan Derksen haalt uit naar Mark Rutte: 'Je kan niet meer blijven' (video) Bekijk deze video » Video: hoe vond Mark Rutte het bij Vandaag Inside? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's