Dinsdag in URK!: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende'

Dinsdag in URK!: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende'

Dinsdagavond zien we in URK! hoe Klaas en Gerda de bovenverdieping gaan opruimen: 'Tering bende', verzucht die eerste. Ze moeten het wel eerst nog even eens worden over het juiste plan van aanpak. 'Als jij nou begint met die zakken naar beneden te brengen...'

Bekijk het fragment van URK! hieronder

Dinsdag in <em>URK!</em>: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende' Dinsdagavond zien we in URK! hoe Klaas en Gerda de bovenverdieping gaan opruimen: 'Tering bende', verzucht die eerste. Ze moeten het wel eerst nog even eens worden over het juiste plan van aanpak. 'Als jij nou begint met die zakken naar beneden te brengen...' Bekijk het fragment van URK! hieronder URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk: Gerda over het lange haar van Klaas: 'Frisse Klaas, frisse baby!' Bekijk deze video » Monica in Lang Leve de Liefde: 'Als de man de eerste date niet betaalt is het meteen de laatste date' Bekijk deze video » Dinsdag in Ontvoerd: '3-jarig dochtertje van Ivan wordt door ex-partner meegenomen naar Zweden' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in URK!: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende'

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's