Bekijk: Greetje en haar man zijn het oneens over de opvoeding (Urk)

Bekijk: Greetje en haar man zijn het oneens over de opvoeding (Urk)

Greetje en haar man Jan zijn het niet helemaal eens over de opvoeding. Hun dochter wil helpen met schilderen en volgens Jan: "Moet je een kind niet belemmeren in zijn/haar ontwikkeling." Dat heeft Jan geweten want het gaat bijna fout!

Bekijk het fragment van URK! hieronder

Bekijk: Greetje en haar man zijn het oneens over de opvoeding <em>(Urk)</em> Greetje en haar man Jan zijn het niet helemaal eens over de opvoeding. Hun dochter wil helpen met schilderen en volgens Jan: "Moet je een kind niet belemmeren in zijn/haar ontwikkeling." Dat heeft Jan geweten want het gaat bijna fout! Bekijk het fragment van URK! hieronder URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk: de tweeling schreeuwt de oren van Klaas zijn hoofd af in de auto Bekijk deze video » Urk: Gerda over het lange haar van Klaas: 'Frisse Klaas, frisse baby!' Bekijk deze video » Dinsdag in URK!: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende' Bekijk deze video »

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's