RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

Dinsdag 14 maart 2023 om 18:30

<em>RTL Nieuws</em>: bekijk een overzicht van het <em>Marengo</em>-proces (video) Het is een van de grootste rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis: het Marengo-proces. Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Boulevard: zorgen over 'grote zwakte' in Nederlands rechtssysteem (video) Bekijk deze video » Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

Het is een van de grootste rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis: het Marengo-proces. Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's