RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

<em>RTL Nieuws</em>: bekijk een overzicht van het <em>Marengo</em>-proces (video) Het is een van de grootste rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis: het Marengo-proces. Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Ontvoerd: John van den Heuvel onderhandelt met Thaise vrouw over jong meisje Landaw Bekijk deze video » RTL Boulevard: zorgen over 'grote zwakte' in Nederlands rechtssysteem (video) Bekijk deze video » Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Nieuws: bekijk een overzicht van het Marengo-proces (video)

Het is een van de grootste rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis: het Marengo-proces. Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV