Heren VI blikken terug op uitzending met Mark Rutte: 'Hij is de winnaar' (video)

Heren VI blikken terug op uitzending met Mark Rutte: 'Hij is de winnaar' (video)

Dinsdag 14 maart 2023 om 22:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Maandagavond was Mark Rutte te gast in Vandaag Inside. De kijkcijfers waren hoog, maar hoe keken de heren zelf terug op de uitzending?

Lees verder onder de video.

Heren <em>VI</em> blikken terug op uitzending met <em>Mark Rutte</em>: 'Hij is de winnaar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Maandagavond was Mark Rutte te gast in Vandaag Inside. De kijkcijfers waren hoog, maar hoe keken de heren zelf terug op de uitzending? Lees verder onder de video. VerkiezingenDe Vandaag Inside-tafel blikt samen met bargast Sam Hagens terug op de uitzending met Mark Rutte. Van tevoren was er veel kritiek, omdat VI zich zou lenen voor gratis verkiezingspropaganda. Valentijn Driessen analyseert: 'Rutte is de winnaar.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Verkiezingen
De Vandaag Inside-tafel blikt samen met bargast Sam Hagens terug op de uitzending met Mark Rutte. Van tevoren was er veel kritiek, omdat VI zich zou lenen voor gratis verkiezingspropaganda. Valentijn Driessen analyseert: 'Rutte is de winnaar.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's