Ontvoerd: Hoe gaat het nu met Norah en haar ouders? (video)

Ontvoerd: Hoe gaat het nu met Norah en haar ouders? (video)

Wednesday 15 March 2023 om 19:12

Ivan en Jessica zijn jarenlang dolgelukkig met elkaar. Hun liefde wordt al gauw bezegeld met de komst van dochtertje Norah. Jessica ziet echter na een aantal jaar geen heil meer in hun relatie en besluit om bij Ivan weg te gaan. Sterker nog: ze neemt dochtertje Norah mee en vertrekt vervolgens naar Zweden. Ivan wordt verscheurd door verdriet en schakelt de hulp van John van den Heuvel en het team van 'Ontvoerd' in om Norah en Jessica op te sporen. Dat lukt, waardoor Ivan eindelijk weer wordt herenigd met zijn dochtertje. Maar na die ontmoeting houdt Jessica opnieuw de boot af: ze wil niet dat Ivan nog contact opneemt met zijn kind. En dat terwijl de rechter heeft bepaald dat Ivan het recht heeft om Norah weer te kunnen zien. Hoe gaat het nu met Ivan, Norah en Jessica? John van den Heuvel geeft in deze video een update over het wel en wee van het gezin.

Bekijk hieronder de video.

<em>Ontvoerd</em>: Hoe gaat het nu met Norah en haar ouders? (video) Ivan en Jessica zijn jarenlang dolgelukkig met elkaar. Hun liefde wordt al gauw bezegeld met de komst van dochtertje Norah. Jessica ziet echter na een aantal jaar geen heil meer in hun relatie en besluit om bij Ivan weg te gaan. Sterker nog: ze neemt dochtertje Norah mee en vertrekt vervolgens naar Zweden. Ivan wordt verscheurd door verdriet en schakelt de hulp van John van den Heuvel en het team van 'Ontvoerd' in om Norah en Jessica op te sporen. Dat lukt, waardoor Ivan eindelijk weer wordt herenigd met zijn dochtertje. Maar na die ontmoeting houdt Jessica opnieuw de boot af: ze wil niet dat Ivan nog contact opneemt met zijn kind. En dat terwijl de rechter heeft bepaald dat Ivan het recht heeft om Norah weer te kunnen zien. Hoe gaat het nu met Ivan, Norah en Jessica? John van den Heuvel geeft in deze video een update over het wel en wee van het gezin. Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opsporings Verzocht gemist?: wie hielpen mee met de ontvoering van een 15-jarige jongen? Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ontvoerd te zien vanaf 14 maart Bekijk deze video » Dinsdag in Ontvoerd: '3-jarig dochtertje van Ivan wordt door ex-partner meegenomen naar Zweden' Bekijk deze video »
TV :
Ontvoerd: Hoe gaat het nu met Norah en haar ouders? (video)

Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's