Danny de Munk bij rechtbank voor confrontatie met slachtoffer: ‘We gaan voor feiten’

Danny de Munk bij rechtbank voor confrontatie met slachtoffer: ‘We gaan voor feiten’

Zien: gecancelde Danny de Munk maakt tv-comeback in België

Danny de Munk is donderdagochtend bij de rechtbank gearriveerd. Er vindt een getuigenverhoor plaats van de vrouw die aangifte tegen hem deed, ze zegt dat ze door de zanger in het verleden is verkracht. Ze werkten samen bij de musical Ciske de rat. Omdat er te weinig bewijs is wordt De Munk niet vervolgd, hij deed tegenaangifte vanwege een valse aangifte. De Munk zegt bij de rechtbank dat het goed met hem gaat. "We gaan voor feiten. Geen insinuaties, speculaties etc."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Danny de Munk</em> bij rechtbank voor confrontatie met slachtoffer: ‘We gaan voor feiten’ Zien: gecancelde Danny de Munk maakt tv-comeback in België Danny de Munk is donderdagochtend bij de rechtbank gearriveerd. Er vindt een getuigenverhoor plaats van de vrouw die aangifte tegen hem deed, ze zegt dat ze door de zanger in het verleden is verkracht. Ze werkten samen bij de musical Ciske de rat. Omdat er te weinig bewijs is wordt De Munk niet vervolgd, hij deed tegenaangifte vanwege een valse aangifte. De Munk zegt bij de rechtbank dat het goed met hem gaat. "We gaan voor feiten. Geen insinuaties, speculaties etc." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Danny de Munk emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video) Bekijk deze video » Update zaak Danny de Munk in Shownieuws: getuigenverhoor achter gesloten deuren op 16 maart Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's