Het roer om: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen

Het roer om: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen

<em>Het roer om</em>: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen Bekijk in de video hierboven de klussers van Chateau Meiland waarbij het weer helemaal misgaat. Eke en Goitske zijn van Friesland verhuisd naar Polen en dit hele avontuur wordt vastgelegd in Het roer om. Ze kwamen met het lumineuze idee om een sauna onder het huis te bouwen. En dat is ze ook gelukt. Maar er is binnen een nacht een meter ijs gesmolten, en dat heeft voor heel wat wateroverlast gezorgd. Zo veel zelfs dat de hele sauna is geruïneerd. "Het is even niet anders." Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot Bekijk deze video » Bekijk: Grote glimlach bij Rick en Alex van Het Roer Om Bekijk deze video »
TV :
Het roer om: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen

Bekijk in de video hierboven de klussers van Chateau Meiland waarbij het weer helemaal misgaat.

Eke en Goitske zijn van Friesland verhuisd naar Polen en dit hele avontuur wordt vastgelegd in Het roer om. Ze kwamen met het lumineuze idee om een sauna onder het huis te bouwen. En dat is ze ook gelukt. Maar er is binnen een nacht een meter ijs gesmolten, en dat heeft voor heel wat wateroverlast gezorgd. Zo veel zelfs dat de hele sauna is geruïneerd. "Het is even niet anders."

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV