Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering

Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering

Vrijdag is in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank niemand minder dan Tineke Schouten te gast. De comédienne stapt bij André van Duin in de oldtimer en ze gaan praten over humor in de breedste zin van het woord. Maar dat niet alleen, want er worden ook fragmenten getoond. En in de eerste beelden is te zien dat het ook een muzikale aflevering wordt…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering Vrijdag is in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank niemand minder dan Tineke Schouten te gast. De comédienne stapt bij André van Duin in de oldtimer en ze gaan praten over humor in de breedste zin van het woord. Maar dat niet alleen, want er worden ook fragmenten getoond. En in de eerste beelden is te zien dat het ook een muzikale aflevering wordt… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’ Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV