Een Jaar Van Je Leven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’

Een Jaar Van Je Leven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’

Zien: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper

Martin heeft het programma Een Jaar Van Je Leven verlaten. De deelnemer maakte nog kans om de prijzenpot die startte op 1 miljoen euro, maar hij heeft besloten om te vertrekken. “Vanwege een noodsituatie thuis moet ik helaas het programma verlaten”, vertelt een emotionele Martin aan de groep. Martin zou een brief van zijn vriendin Mexx hebben gekregen, hij heeft haar in de show ontmoet. Zij moest eerder vanwege wangedrag Een Jaar Van Je Leven verlaten. Het is nog niet bekend wat er in de brief stond.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’ Zien: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper Martin heeft het programma Een Jaar Van Je Leven verlaten. De deelnemer maakte nog kans om de prijzenpot die startte op 1 miljoen euro, maar hij heeft besloten om te vertrekken. “Vanwege een noodsituatie thuis moet ik helaas het programma verlaten”, vertelt een emotionele Martin aan de groep. Martin zou een brief van zijn vriendin Mexx hebben gekregen, hij heeft haar in de show ontmoet. Zij moest eerder vanwege wangedrag Een Jaar Van Je Leven verlaten. Het is nog niet bekend wat er in de brief stond. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Bekijk deze video » ZIE: Esther breekt en wil naar huis! Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV