Live stream AZ - Lazio Roma (Conference League)

Live stream AZ - Lazio Roma (Conference League)

Thursday 16 March 2023 om 18:00

Kijk donderdag 16 maart vanaf 21.00 uur LIVE naar AZ - Lazio Roma via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - Lazio Roma</em> (Conference League) Kijk donderdag 16 maart vanaf 21.00 uur LIVE naar AZ - Lazio Roma via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Lazio tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je de wedstrijd AZ - Lazio Roma op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - Lazio Roma De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. AZ - Lazio Roma is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream AZ - Lazio Roma (Conference League)

Donderdag spelen AZ en Lazio tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je de wedstrijd AZ - Lazio Roma op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Lazio Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - Lazio Roma is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's