Melissa in Lang Leve De Liefde: 'Bowlen komt boven mijn relatie' (video)

Melissa in Lang Leve De Liefde: 'Bowlen komt boven mijn relatie' (video)

Thursday 16 March 2023 om 19:49

Monique en Melissa zoeken allebei een bepaald type en natuurlijk die speciale connectie waar iedereen zo naar verlangt. Helaas valt het gesprek al snel stil tussen de dames, maar gelukkig is daar de LLDL vragenpot. Ze vragen elkaar het hemd van het lijf met bijzondere antwoorden als gevolg.

Bekijk hieronder de video.

Melissa in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Bowlen komt boven mijn relatie' (video) Monique en Melissa zoeken allebei een bepaald type en natuurlijk die speciale connectie waar iedereen zo naar verlangt. Helaas valt het gesprek al snel stil tussen de dames, maar gelukkig is daar de LLDL vragenpot. Ze vragen elkaar het hemd van het lijf met bijzondere antwoorden als gevolg. Bekijk hieronder de video. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Stacey in Lang Leve de Liefde: 'Ik haat ongemakkelijkheid' (video) Bekijk deze video » Dailey in Lang Leve de Liefde: 'Wat is een sernade (serenade), ik heb geen idee!?' Bekijk deze video » Mario in Lang Leve de Liefde: 'Wil je seks met het licht aan of uit?' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's